Interviews Ouderenzorg

Voor Waardigheid & trots, het VWS-programma ter versterking van de verpleeghuiszorg, maak ik verschillende soorten teksten. Bijvoorbeeld in de vorm van interviews en reportages. Ook redigeer en herschrijf ik rapportages en schrijf artikelen.

Het programma Waardigheid & trots werkt aan versterking van de zorg aan mensen die in een verpleeghuis wonen. Dat gebeurt natuurlijk in de eerste plaats in de praktijk. De successen, de te leren lessen en mooie praktijkvoorbeelden worden online gedeeld, zodat anderen er ook hun voordeel mee kunnen doen. Tekst is een belangrijk middel om deze informatie over te dragen. Maar dan moet die wel aansprekend, begrijpelijk, informatief en niet onnodig lang zijn.

Op verschillende manieren draag ik bij aan het delen van de informatie. Door teksten te herschrijven; door artikelen en reportages op locatie te maken en door interviews af te nemen met mensen uit de praktijk. De combinatie van verschillende middelen en informatiekanalen helpt de doelstellingen realiseren: professionals in de ouderenzorg zo informeren dat zij hun werk beter kunnen doen en hun organisatie beter kunnen sturen.

Hieronder vind je de link naar een interview met de bestuurder Ageeth Ouwehand en stafmedewerker Pam Nennie van Beweging 3.0. Hun organisatie kreeg ondersteuning van Waardigheid & trots bij het zoeken naar een nieuwe manier van organiseren van het werk, nadat ze tegen de grenzen van zelfsturing waren aangelopen.

https://www.waardigheidentrots.nl/actueel/kwaliteitstraject-beweging-3-0/
screendrop Waardigheid en trots

Paul Realiseert!

Traay 214, 3971 GW Driebergen-Rijsenburg | 06 26 530 206 | paul@paulrealiseert.nl
Bank NL23 ASNB 0781 2568 87 | KvK 73645907 | BTW NL147297321B01 | Privacy policy