Artikelen Wandelmagazine


Op regelmatige basis lever ik reis- en wandelverhalen voor Wandel Magazine, een drie maandelijks verschijnend tijdschrift. In mijn verhalen komen verschillende bestemmingen aanbod, variërend van ons eigen landje tot buitenlandse bestemmingen.

Altijd op basis van eigen ervaringen en belevenissen. De beleving staat centraal, aangevuld met relevante cultuur-historische informatie.

Mijn ambitie: mensen met een wandelartikel meenemen bij mijn omzwervingen, vertellen over wat ze zouden kunnen zien als ze dezelfde wandeling maken. Inspireren om zelf de wandelschoenen aan te trekken en eropuit te trekken.

In dit verhaal neem ik de lezer mee naar het Zweedse Dalarna, het berggebied rond de grens met Noorwegen.

Klik hieronder op het icoontje om de PDF van het artikel te openen.

Dalarna

Paul Realiseert!

Traay 214, 3971 GW Driebergen-Rijsenburg | 06 26 530 206 | paul@paulrealiseert.nl
Bank NL23 ASNB 0781 2568 87 | KvK 73645907 | BTW NL147297321B01 | Privacy policy